De film "Encore" was een succes!

70 KAARTEN verkocht voor Film ENCORE 12 juni '22

 

De fundraisecommissie zag het somber in. Een week voor onze benefietvoorstelling waren er pas 17 kaartjes verkocht en had nog niemand zich aangeboden om iets te bakken. Na een extra oproep aan de leden en vermelding in de Gooi en Eembode kwam het gelukkig toch nog goed. Hoezo goed? De zaal was toch niet uitverkocht? Ook kon het filmpje over het project Trees4life wegens ziekte van een medewerker van het Filmtheater niet ingemonteerd worden. Dat laatste werd opgevangen door Marian in haar woord van welkom. En ook al zat de zaal niet vol, de stemming was goed, de zelfgebakken heerlijkheden smaakten uitstekend, het was een mooie film die goed ontvangen werd en over het resultaat mogen we ook tevreden zijn. Onze voorstelling had met 70 verkochte kaarten de beste opkomst van de week! Mooi hoe er zonen en dochters meekwamen, mannen, vriendinnen en ook een aspirant lid!

Mooi idee om deze gelegenheden ook te gebruiken om geïnteresseerden in onze Club kennis te laten maken

Er kwam €270,- aan giften binnen. Het eindresultaat: €1040,-.

 

 

 

 

 

 

 

Weer een filmvoorstelling!

SPECIALE BENEFIET VOORPREMIÈREMET DANSFILM “ENCORE”

Op zondagochtend12 juni is voor het eerst in twee jaar weer een filmvertoning voor het goede doel georganiseerd
door Soroptimistclub Hilversum e.o. in samenwerking met het
Filmtheater.Dit keer is het deexclusievevoorpremière van de Franse dansfilm Encore. De opbrengst van deze benefietvoorstelling gaat naar vrouwen in het Afrikaanse Mali.

Encore is de nieuwste film van regisseur Cédric Klapisch, bekend van Retour en Bourgogne. De film vertelt het verhaal van balletdanseres Élise die na een blessure te horen krijgt dat ze nooit meer zal kunnen dansen. Ze begint aan een zoektocht naar een nieuw doel in haar leven. De hoofdrol wordt gespeeld door prima ballerina Marion Barbeau die danst bij het beroemde ballet van de Parijse Opera.

Dit jaar zamelen deHilversumseSoroptimisten geld in voor het project She Growsdat vrouwen in het arme Afrikaanse Malihelpt. Het doel is om 1000 vrouwen in dat land te helpen om bomen te planten en te onderhouden om uiteindelijk van de opbrengst van boomproducten te kunnen leven.Daarbij werken de Soroptimisten samen met de internationale organisatie TreeAid. Het project in Mali is gekozen als onderdeel van 100 x Trees for Life. De wereldwijde organisatie Soroptimist International heeft het thema ‘Planting trees for a brilliant future’ gekozen om een link te leggen met de oprichting van de eerste Soroptimistclub in 1921 in Oakland, Californië. Deze pioniers beschermden100 jaar geleden de gigantische sequoia’s in het Redwood National Park.