Als reactie op onze actie op 1 december op de Kerkbrink in Hilversum stonden we opvallend in de Gooi en Eembode van 13 december!

 

 

 

 

 

Zaterdag 1 december kleurt de Kerkbrink oranje! Er zal informatie zijn over de campagne Orange the World, over Soroptimist International en club Hilversum e.o. De oranje armbandjes, symbool voor de campagne van de UN zijn te koop voor € 10.

 

Nienke Feenstra heeft Soroptimistclub Hilversum vertegenwoordigd bij de presentatie van Hilversum aan haar nieuwe bewoners.

Raadhuis Hilversum, dinsdag 27 november 2018

 

 

En zo zag het eruit op 25 november jl. om 18:00 uur!

 

De Gooi en Eemlander heeft aandacht besteed aan onze actie met een artikel.

 

 

Zaterdag 1 december kleurt de Kerkbrink in Hilversum Oranje. Soroptimistclub Hilversum zal daar informatie verstrekken over deze wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen.

Informatie over problemen in de wereld, maar ook over ons eigen Hilversum. Locaties zullen worden uitgelicht en er zal worden uitgenodigd tot discussie en het aanbrengen van goede ideeën. Ook zullen de armbandjes te koop zijn waarmee je aangeeft de campagne te steunen! Kom op 1 december naar de Kerkbrink, daar waar het oranje kleurt moet je zijn!

Voor informatie over de campagne klik hier.