Benefietconcert Autunno Muziekcentrum van de Omroep 2014

Direct naar kaarten bestellen, klik hier. Vul het formulier onder Activiteiten in als u op de hoogte gehouden wilt worden van het volgende concert.
Op zondag 9 november 2014 organiseren wij een benefiet concert met het Autunno Ensemble.

De opbrengst van dit concert is bestemd voor de basischool Cai Yang in de provincie Zhe Jiang in China. De economische groei in China lijkt eindeloos. Maar de realiteit is dat er nog steeds grote armoede heerst. Dankzij één van onze leden weten we dat de school in nood verkeert. Het gebouw staat op instorten en de kinderen hebben niet genoeg leermiddelen.

Concertprogramma

Dirigent Marien van Staalen
Solist klarinet Diederik Ornée uit Hilversum

Battalia Heinrich Biber (1644 -1704)

Tweede klarinetsonate Johannes Brahms (1833 -1897)

Symfonische Serenade Erich Wolfgang Korngold (1897-1957)

Diederik Ornée

 

Heuvellaan 33 in Hilversum
Routebeschrijving

Na een meer dan uitverkocht concert vorig jaar in Zonnestraal, organiseren we dit jaar het concert in een even uniek architectonisch monument: het Muziekcentrum van de Omroep. Snelle beslissers kunnen voor het concert een rondleiding door het gebouw krijgen, à 3 euro per persoon.

De rondleiding begint om 13.30 uur
De zaal gaat open om 14.30 uur
Het concert begint om 15.00 uur

Kaarten voor het concert kosten 20 euro inclusief een programmaboekje en een door ons aangeboden pauzedrankje. Kaarten zijn te bestellen via www.mcogebouw.nl.

Na afloop is er de mogelijkheid te borrelen en na te praten met de musici in Muziekcafé Elling. De hapjes, onder andere sushi zijn gratis.