Benefietfilmvoorstelling 2016
 

Onderstaand de uitnodiging voor de filmvoorstelling van 2016. Ook bij deze voorstelling hadden we weer veel mensen voor zowel het ontbijt als de film zelf!


Graag nodigen we u uit voor onze benefietfilmvoorstelling in samenwerking met Filmtheater Hilversum.  Op zondag 17 januari 2016  kunt u genieten van een heerlijk ontbijt en indringende film ‘Spotlight’. Deze film wordt genoemd als kanshebber voor een Oscarnominatie en is bij ons in de voorpremière te zien.
 
Het is mogelijk om vanaf 10.00 uur te ontbijten. Kaarten kosten dan 25 euro, waarvan 12,50 euro naar het project gaat. Kaarten voor film én ontbijt zijn alleen vooraf te bestellen. Het aantal plaatsen voor het ontbijt is beperkt. Wie alleen de film wil zien betaalt 12,50 euro (10 euro gaat naar het project). De film start om 11.00 uur. 
 
Kaarten zijn te bestellen via de mail soroptimistenhilversum@gmail.com en aansluitend het bedrag over te maken op rekeningnummer NL 87 INGB 0000 588796 ten name van Soroptimist Internationaal Club Hilversum e.o. onder vermelding van ‘film en ontbijt’ of  ‘film’, uw naam en het aantal kaartjes.
 
Kijk voor de trailer van de film op https://www.youtube.com/watch?v=EwdCIpbTN5g
 
We hopen van harte u zondag 17 januari te mogen verwelkomen!